Top cele mai citite articole in 2018 pe Yogasat Skip to main content
Top cele mai citite articole in 2018 pe Yogasat

Cu multumiri pentru ca ati fost alaturi de noi si in acest an, v-am pregatit topul articolelor care v-au placut cel mai mult pe parcursul lui 2018, daca doriti sa recititi:

1. Remedii pentru bolile cardiovasculare. Yoga si medicina ayurvedica vin cu o serie de strategii eficiente atat in combaterea afectiunilor cardiovasculare, cat si in prevenirea acestora. Iata cum ar trebui sa iti protejezi inima. Cititi mai mult aici.

2. Sase concepte populare false, in procesul de autocunoastere si dezvoltare personala. In ultimii ani, tot mai multi oameni sunt preocupati de subiectul dezvoltare personala. Din pacate insa, exista cateva concepte mincinoase, care in loc sa ne ajute sa evoluam, mai degraba ne pun piedica. Cititi mai mult aici.

CITESTE TOP CELE MAI CITITE ARTICOLE IN 2017 PE YOGASAT

3. Remedii pentru afectiunile digestive. Afectiunile digestive sunt tot mai frecvente, mai ales ca multe dintre ele pot aparea pe sistem nervos, din cauza stresului si a stilului de viata agitat si solicitant pe care il avem. Cititi mai mult aici.

4. Yoga – Istoria dezvoltarii. Astazi yoga a devenit o moda. Dupa ce a castigat popularitate, yoga, initial din India, a devenit un fenomen al culturii de masa. Mai ales in Statele Unite, yoga a devenit un obiect de consum. Potrivit statisticilor, aproximativ saisprezece milioane de americani practica aceasta „activitate” numita yoga, in fiecare an. Dar care este istoria si care sunt radacinile acestei practici renumite? Cititi mai mult aici.

CITESTE TOP ARTICOLE DE COLECȚIE DE PE YOGASAT.RO

5. De ce sa consumi Kala Namak (sare neagra). Kala Namak este un ingredient important in medicina ayurvedica, fiind folosita pentru tratarea multor afectiuni. Sarea neagra indiana, cunoscuta si sub denumirea de Kala Namak, este o sare de provenienta vulcanica. Aceasta este foarte populara in India si Pakistan, fiind folosita in multe preparate specifice acestor regiuni. Cititi mai mult aici.

Va dorim sa traiti constient fiecare clipa ramasa din an si fiecare clipa ce va urma, sa aveti pace interioara, bucurie si sarbatori luminate!

La multi ani!

Comenteaza cu Facebook