Top cele mai citite articole in 2019 pe Yogasat Skip to main content
Top cele mai citite articole in 2019 pe Yogasat

Cu multumiri pentru ca ati fost alaturi de noi si in acest an, v-am pregatit topul materialelor care v-au placut cel mai mult pe parcursul lui 2019, daca doriti sa recititi:

Mantrele pot reprograma ADN-ul uman, medicina este in pragul unei revolutii

Tesla spunea ca realitatea trebuie perceputa in termeni de frecventa si vibratie. Se pare ca avea dreptate, iar ultimele studii si cercetari asupra ADN-ului dovedesc aceasta. Medicina este in pragul unei revolutii pe baza ultimelor descoperiri. ADN-ul uman poate fi reprogramat prin cuvinte, prin sunete, prin mantre sau incantatii.

Rezonanta Schumann influenteaza ADN-ul si determina transformari radicale pentru omenire

Timp de mii de ani, rezonanta Terrei a fost de 7.83 Hz. Incepand de la sfarsitul ultimului mileniu, aceasta frecventa s-a constatat ca se accelereaza gradat si consecvent. Bataia “inimii” Pamantului sau Rezonanta Schumann creste printr-o frecventa sustinuta, armonioasa si sincronizata de 13.13 Hz, ducand catre inversarea polilor magnetici. Aceasta frecventa are un puternic impact asupra starilor noastre fizice, emotionale, mentale si spirituale.

CITESTE Top cele mai citite articole in 2018 pe Yogasat

Remedii pentru afectiunile digestive

Afectiunile digestive sunt tot mai frecvente, mai ales ca multe dintre ele pot aparea pe sistem nervos, din cauza stresului si a stilului de viata agitat si solicitant. Boala de reflux gastroesofagian, gastrita si balonarea sunt cele mai comune probleme digestive. Vestea buna este ca acestea pot fi combatute cu ajutorul practicii yoga si a medicinei ayurvedice. Iata ce recomanda medicina ayurvedica si ce asane ar trebui sa practici daca suferi de afectiuni digestive.

CITESTE Top cele mai citite articole in 2017 pe YogaSat

Invata sa meditezi: mic indrumar pentru practicanti

Afla beneficiile si efectele terapeutice ale practicii yoga si tehnici de meditatie. Te poti orienta dupa un ghid complet pentru alegerea unui instructor de yoga si meditatie.

Medicul psihiatru care a meditat in fiecare zi, timp de un an

Doctorul Brendan Kelly, in calitate de psihiatru, e foarte constient de beneficiile meditatiei. Timp de un an de zile a meditat zilnic si a impartasit rezultatele publicand o carte. Medicul este sigur ca aceasta practica ii poate ajuta pe oameni sa traiasca mai calmi, mai fericiti si impliniti.

 

Daca sunteti incepator, nu practicati yoga fara indrumarea unui instructor autorizat. Unele asane si respiratii pot avea efecte nedorite.

 

Comenteaza cu Facebook