5 asane care reduc depozitele de grasime de pe abdomen Skip to main content
5 asane care reduc depozitele de grasime de pe abdomen

Exista o serie de asane care reduc depozitele de grasime de pe abdomen care iti tot dau batai de cap. Practica aceste asane cu regularitate si abdomenul tau va fi mai plat.

Padahastasana – in aceasta asana, abdomenul este comprimat in totalitate, astfel fiind stimulata arderea grasimilor. Mai mult decat atat, aceasta postura tonifica totodata zona abdominala.

Citeste: ASANE PENTRU O MAI BUNĂ DIGESTIE

Paschimottanasana – ca si in cazul asanei Padahastasana, abdomenul este comprimat, fiind totodata stimulat si centrul plexului solar. Persoanele predispuse balonarii si altor probleme de natura digestiva au de castigat de pe urma executarii acestei asane.

Paripurna Navasana (postura barcii) – una dintre cele mai solicitante posturi yoga pentru abdomen, Naukasana contracta musculatura abdominala, ajutand la tonificarea abdomenului.

Citeste: ASANE CARE ÎMBUNĂTĂȚESC FUNCȚIILE RENALE

Ustrasana (postura camilei) – tensiunea care se creeaza in zona abdominala in timpul executarii acestei asane face depozitele de grasime sa se topeasca intr-un ritm destul de alert.

Marjariasana (postura pisicii) – aceasta asana nu numai ca sporeste capacitatea de concentrare si imbunatateste flexibilitatea coloanei, insa totodata reduce si depozitele de grasime de la nivelul abdomenului.

 

 

*Hatha Yoga SEVA organizeaza, in perioada 27 ianuarie 2018 – 11 februarie 2018, un retreat la Marari Beach, o plaja paradisiaca din sudul Indiei. De asemenea, se vor vizita locuri cu o incarcatura spirituala aparte precum comunitatea spiritual-religioasa Auroville, dar si ashramul renumitului Sadhguru. Mai multe informatii aici.

Comenteaza cu Facebook