Mic dejun ayurvedic: bol de ovaz cu matcha Skip to main content
Mic dejun ayurvedic: bol de ovaz cu matcha

Incepe-ti ziua cu un mic dejun ayurvedic, gustos, satios si foarte sanatos. Acesta iti va asigura energia necesara pana la masa de pranz, fara sa iti creeze senzatia de preaplin.

Citeste: RETETA DE GOGOSI VEGANE CU COCOS

Ingredientele de care ai nevoie:

  • 1 cana de ovaz
  • 1,5 cana de apa
  • ½ cana de lapte de migdale
  • 1 lingurita de matcha
  • 1 lingurita de miere raw
  • 1 lingurita de ghee

Pentru topping se pot folosi: felii de banane, prune, caju, migdale, seminte de chia, fructe de padure.

Amesteca ovazul cu apa si pune-le la fiert, pe foc mic. Dupa ce incepe sa fiarba, adauga laptele de migdale si amesteca viguros. Lasa ovazul sa se gateasca inca 5 minute, insa mareste intensitatea focului. Opreste focul, incorporeaza matcha, mierea si untul clarificat apoi pune ovazul intr-un bol si serveste-l asezonat cu ce topping doresti.

 

*In perioada 17-22 iunie, la Cheile Gradistei, se desfasoara a doua editie a Festivalului YogaSat. Elementele cheie ale festivalului sunt: hatha-yoga • meditatie la rasarit • pranayama • mantra chanting • didgeridoo • Vijnana Bhairava • concert la sitar • gong bath • meniu lacto-vegetarian. Mai multe info aici.

Comenteaza cu Facebook