Skip to main content
Puterea afirmatiilor – cum o poti exploata

Afirmatiile sunt declaratii ce se spun fie cu voce tare, astfel incat sa le poti auzi, fie in gand. Oamenii de stiinta au analizat impactul pe care afirmatiile pozitive il au asupra creierului in momente cheie si au dovedit astfel ca acestea pot fi aliati de pret in atingerea unor teluri.

Atunci cand verbalizezi o dorinta, mai ales daca o faci in mod repetat, modul in care gandesti este influentat de dorinta verbalizata. Mai mult decat atat, verbalizand o dorinta, vei atrage lucrul dorit catre tine.

Citeste: 10 ABILITĂȚI ALE CREIERULUI CARE DEMONSTREAZĂ CĂ SUNTEM CAPABILI DE ORICE

Cum poti folosi puterea afirmatiilor in 3 pasi simplu:

Foloseste intotdeauna formulari pozitive – nu te intreba daca vei avea succes, nu formula dorinte incepand cu “nu” (ex: “nu vreau sa dau gres”). Intotdeauna foloseste formulari pozitive (ex: “voi avea succes). Adoptand o atitudine pozitiva si folosind formulari pozitive, vei reusi sa iti programezi creierul astfel incat sa fii mai increzator si sa ai succes.

Foloseste afirmatii scurte si simple – nu complica lucrurile. Foloseste intotdeauna propozitii scurte. Afirmatia trebuie sa fie similara unei mantre, pe care o poti repeta iar si iar pana cand o vei face fara sa iti dai seama.

Nu te forta sa crezi, doar repet-o – nu trebuie sa te straduiesti cu orice pret sa crezi in afirmatia folosita. Trebuie sa o repeti de suficient de multe ori incat sa functioneze.

Comenteaza cu Facebook