Școala de primăvară Hatha Yoga SEVA 2024 | Yogasat - Cursuri Yoga Bucuresti Skip to main content
Școala de primăvară Hatha Yoga SEVA

Hatha Yoga Seva redeschide Școala de primăvară 2024  pentru nivel mediu (dedicat în special celor care au parcurs deja clasa de începători sau au mai practicat hatha yoga tradițională) și începători. Cei care au practicat doar ocazional varianta de "yoga sportivă" sunt rugați să parcurgă clasa de începători (teorie și practică).

Durată curs începători:  6 săptămâni, 12 sesiuni împărțite în 2 sesiuni/săptămână, începând cu luni  11 martie.   Cursurile se țin în fiecare zi de luni şi miercuri între orele 18.00 - 20.00, la Green Garden Events (zona Casa Presei Libere) 

Durată curs nivel mediu: 6 săptămâni, 12 sesiuni împărțite în 2 sesiuni/săptămână, începând cu marti, 12 martie. Cursurile se țin în fiecare zi de marti și joi,  între orele 18.00 - 20.00,  la Green Garden Events (zona Casa Presei Libere)

Image

 

Durata şcolii - perioada 11  martie - 18 aprilie 2024

  • Clasa nivel mediu: în fiecare zi de  Marti şi Joi, orele18-20, începători, Green Garden (lângă Ramada Plazza-zona Casa Presei Libere) 
  • Clasa nivel începători:  în fiecare zi de  Luni şi Miercuri  orele 18-20, nivel mediu , Green Garden (lângă Ramada Plazza-zona Casa Presei Libere) 

Pentru înscrieri : Pentru înscrieri mail la hathayogaseva@gmail.com, cu menţiunea ca în subiectul mailului sa alegeţi clasa pentru care optaţi: nivel MEDIU/ INCEPĂTORI. În mail trebuie, de asemenea, sa menţionaţi: nume, prenume, vârsta, probleme de sănătate(dacă sunt), dacă aţi mai practicat yoga (ce formă), precum şi motivul pentru care doriţi să practicaţi yoga. 

  • Cursul de începători: 240 de Ron plătibili din 2 în două săptămâni (2 săptămâni de curs sunt alcătuite din 4 sesiuni a câte 2 ore fiecare) tot cursul durează 6 săptămâni 
  • Cursul de nivel mediu: 250 de Ron  plătibili din 2 în două săptămâni (2 săptămâni de curs sunt alcătuite din 4 sesiuni a câte 2 ore fiecare) tot cursul durează 6 săptămâni 

Școala Hatha Yoga SEVA pentru începători

Informații teoretice și practice din Hatha Yoga, Jnana Yoga, Kriya Yoga, autocunoaștere și control (ex: cum funcționează mintea, cum sunt oxigenate celulele creierului și ale corpului) precum și metode de întreținere a sănătății corpului și mintii & psihicului. Cursurile mai au ca obiectiv înțelegerea profunda a ceea ce este yoga atât din punct de vedere teoretic cât și practic. Tehnici de meditație Zen, concentrare și liniștire a minții. 

Iată și o parte din componenţa generală a claselor de începători Școala de primăvară 2024.

- Reguli esențiale în respirație & clasa de hatha yoga / partea teoretică (evaluare a participanților la clasa).

- Componenta sistemului Yoga şi semnificații.

- Clasă dedicata mobilității coloanei vertebrale.

- Clasă dedicata tehnicilor de purificare și întreținere a sănătății corpului.

- Chakre, legături cu glandele și importanța lor energetică pentru corpul fizic & sănătate.

- Modul de funcționare a minții, precum și controlul acesteia. Metode practice.

- MUDRE. Semnificații energetice.

- Modalitatea corecta de execuție a asanelor, precum și efectele și contraindicațiile lor

- Tipuri de alimentație yoghina pentru obținerea celor mai bune efecte in practica

- Tipuri de exerciții pentru diverse disfuncționalități fizice și maladii (prevenție)

Școala Hatha Yoga SEVA nivel mediu:

- Respirația în asane, tehnici pranayama. Bandhas & Mudra

- Tehnici suplimentare de purificare. Kriyas. Tehnici suplimentare de meditație. Înțelegerea și percepția în procesul meditativ. 

- Discernământ și claritate în practică și în viață. Aplicarea tehnicilor yoga în viața de zi cu zi.  Cum practicăm și de ce practicăm. Cauze esențiale. Distincție între dorință - necesitate și reacție. Grade de conștientizare și puncte de reper esențiale în tehnicile de conștientizare.  36 tattvas. 

- Kriyas  (Kundalini Yoga). Tehnici de elevare a energiei kundalini.

InstructorVal Voicu. Citește aici un interviu cu Val. 

Prin trimiterea mailului de înscriere sunteţi de acord cu GDPR ale Yogasat vezi politica de confidenţialitate aici

Comenteaza cu Facebook