Super luna plina in Fecioara, de pe 9 martie 2020, influenteaza epidemia virala si provoaca eliberarea de frici Skip to main content
Super luna plina in Fecioara, de pe 9 martie 2020, influenteaza epidemia virala si provoaca eliberarea de frici

Super luna plina de pe 9 martie 2020 va avea loc la ora 19.48, ora Romaniei. Vulnerabilizeaza pancreasul, intestinul subtire, colonul, tractul digestiv, duodenul, rectul, ochii si urechile.

Senzatia de siguranta este acum corelata cu ordinea si cu claritatea, inclusiv pe plan emotional. Se poate resimti nevoia de a organiza tot ce a ramas haotic si dezorganizat. E de folos mai multa toleranta, deoarece tema generala a acestei super luni consta in acceptarea imperfectiunilor vietii si in depasirea fricilor. Intotdeauna este preferabila atitudinea de a avea incredere in viata si de a o lasa sa curga in felul ei, fiindca nu trebuie si nici nu poate fi totul asa cum se asteapta mintea omului.

Atmosfera generala a super lunii pline de la inceputul lunii martie este benefica si pozitiva, dar ascunde cateva dificultati. Luna, in opozitie cu Neptun, poate provoca confuzie, dezamagire si certuri. Neptun este si planeta care guverneaza bolile si infectiile, astfel incat vestile despre raspandirea noului coronavirus pot genera teama si nesiguranta. Insa Jupiter in sextil cu Neptun echilibreaza situatia, cu o nota de pozitivism, sporind speranta, increderea si integritatea morala, pentru a combate panica si frica de necunoscut sau de amenintari pandemice virale.

Astrele incurajeaza sinceritatea, compasiunea, generozitatea, iertarea celor care ne-au ranit, tradat sau dezamagit. Aceasta luna plina insista pe depasirea fricilor, lucru care implica recunoasterea propriilor slabiciuni sau vulnerabilitati si neaparat iertarea de sine. Eliberarea de vina si de auto compatimire sunt calea catre o viata mai fericita si plina de multumire.

Energiile astrale insufla putere, curaj, autocontrol sporit, prosperitate si altruism, forta mentala si spirituala. Daca aceste calitati nu sunt potentate pozitiv, atunci ele se pot manifesta inclusiv sub forma lor negativa, prin regrete, stari instabile si neplacute, ghinion si conflicte cu cei dragi.

Luna, in conjunctie cu Denebola, deschide posibilitatea unor catastrofe majore, asasinari, masacre, evenimente la nivel inalt, alegeri noi sau decesul unor sefi de stat. Super luna de la inceputul primaverii continua influenta fostei luni noi, pastrand deschise sansele dezvoltarii talentelor personale catre potential maxim. Efectele lunii pline in Fecioara, de pe 9 martie, vor dura pana pe 24 martie, cand va fi luna noua.

Recomandari de practica:

4 asane pentru echilibrarea emotiilor
5 asane care fortifica sistemul imunitar
5 asane pentru rezistenta, forta si vitalitate
6 asane pentru eliberarea emotiilor dificile

 

! Daca sunteti incepator, nu practicati yoga fara indrumarea unui instructor autorizat. Unele asane si respiratii pot avea efecte nedorite.

Comenteaza cu Facebook