Workshop Meditație. Conștiința realității imediate. Skip to main content
Perioada
26 Septembrie
workshop-meditatie-val-voicu

Conștiința realității imediate Cele patru tendințe ale naturii umane.
Calea de a ne elibera de limitările pe care noi le-am impus asupra noastră, de a ne regăsi limpezimea care să dezvăluie potenţialul nostru superior, este fortificarea conştiinţei - prin meditaţie. Odată ce începem să practicăm meditaţia, curând ne dăm seama că metoda Maeştrilor este o cale, o călătorie, sau un parcurs pe care trebuie să-l trăim. Este o cale de a deveni stăpâni pe mintea şi simţurile noastre. A urma calea până la destinaţia ei înseamnă nu mai puţin de o viaţă întreagă. Pe măsură ce o parcurgem, iar mintea noastră devine mai stabilă prin practicarea meditaţiei, experimentăm preluarea controlului de cate conștiința noastra profunda, în timp ce caracterul nedisciplinat şi veşnic agitat al minţii noastre se estompează progresiv. Viaţa noastră devine mai lipsită de griji, suntem posedaţi mai puţin de dorinţele noastre şi constatăm că suntem mai echilibraţi şi mai mulţumiţi.

Vă invităm la acest workshop în care vom afla și experimenta tehnici care sa ne ajute să înțelegem mai bine aceasta știința formidabilă de autocunoastere profundă: YOGA

Yoga și practica meditație îndeamnă la reîntoarcere la simplitate și liniște interioară. Scopul Yoga nu e este doar dobândirea de capacitați fizice și sănătate mentală, ci în primul rând trezirea capacităților latente ale ființei umane. Această capacitate care este de fapt o formă de energie conștientă, începe să transforme corpul cu toate cele trei componente: energetic, cauzal și astral.
Despre Val Voicu (Yoga artisan & scientist ) citește aici: https://www.yogasat.ro/val-voicu-yoga-artisan-scientist
Când ? 👉 26 septembrie, începând cu ora 10.00, până la ora 18.00.
Unde? 👉 Locația va fi anunțată ulterior, prin e-mail.
Cost. 👉 210 lei/persoană

Înscrierile se fac la adresa email către hathayogaseva@gmail.com, cu subiectul “Workshop Constanta”, specificând numele și numărul de telefon.

Pentru mai multe detalii poți trimite un email către hathayogaseva@gmail.com sau la telefon 075501021

Comenteaza cu Facebook