Luna noua in Berbec, 24 martie 2020, vindecare dinspre interior catre exterior Skip to main content
Luna noua in Berbec, 24 martie 2020, vindecare dinspre interior catre exterior

Luna noua in Berbec va avea loc pe 24 martie, la ora 11.30 a.m., ora Romaniei. Sunt mai vulnerabile, in aceasta perioada, capul, dintii, limba, muschii striati, vezica, arterele.

Sentimentul de nesiguranta poate fi benefic, in sensul ca te poate ajuta sa rezolvi problemele mai repede decat de obicei. Dar nu te grabi ca si cum ai fi contra timp. Incearca sa incetinesti ritmul, ca sa ai claritatea de a putea decide ce vrei sa faci si sa actionezi confortabil, in propriul ritm.

Atmosfera astrala este foarte provocatoare, indicand boala, durere si pierdere. Conjunctia lunii noi cu Chiron scoate la suprafata rani karmice vechi si provoaca durere in urma unor noi rani. Urmeaza o perioada dificila, de teama, inhibitii si limitari. Toate acestea sunt oricum previzibile, pe  fondul raspandirii noului tip de virus pandemic.

Totusi, Chiron este si un vindecator. Cu intelepciune si iubire neconditionata, el invata omul cum sa se vindece si sa-i ajute si pe altii sa se vindece, cu empatie si compasiune.

O influenta puternica vine de la Chiron, Lilith si nodurile lunare. Acestea nu sunt luate in considerare in astrologia traditionala, dar sunt importante in astrologia vedica si indiana. Sunt asociate cu familia, vietile trecute si karma. Chiron este asociat cu ranile karmice adanci, dar si cu vindecarea lor si cu magia.

Lilith sau Luna Neagra este considerata varianta feminina a lui Chiron. In astrologia crestina, Chiron este asociat cu Iisus, iar Lilith cu Maria Magdalena. Este un simbol al celor care s-au simtit respinsi si neacceptati de catre societate, de majoritate, fiind diferiti si neintelesi. Conjunctia astrala actuala dintre Chiron si Lilith reprezinta o uniune mistica teribil de puternica.

O alta influenta majora este de la o stea fixa, Deneb Kaitos. Aceasta provoaca nenoroc, inhibitie si retinere. Cu luna noua se mai intersecteaza si un asteroid, care intareste tema ranilor karmice. Pot iesi la iveala rani din copilarie, legate de parinti, de respingere, frica, instrainare sau victimizare. Alunecarea in astfel de stari poate duce la pierderea increderii, la depresie si autocompatimire. Sunt momente in care pastrarea cumpatului si limpezimea mintii fac o diferenta majora, posibil chiar vitala. A nu reactiona cu furie, cu durere, a nu revarsa toate acestea asupra celor care te-au ranit sau a celor din jur purifica atat starile asociate cu durerea, cat si karma.

Saturn in sextil cu luna noua da energia necesara pentru rabdare si perseverenta pentru a depasi cu bine aceste vremuri foarte tulburi. Infuzeaza o atitudine serioasa si plina de responsabilitate, cat si pragmatism. Este momentul potrivit pentru ducerea la bun sfarsit a treburilor dificile.

Luna noua in patrar cu nodurile lunare reprezinta o rascruce karmica. Te poti simti rupt intre trecut si viitor, confuz in privinta a ce va urma si ezitant sa continui. Poti avea tendinta de a te bloca in emotii negative si in tipare negative, care pot duce la tensiuni, autoizolare si griji legate de viitor. Te vei confrunta cu propriile greseli din trecut si cu propriile obiceiuri proaste.

Trecutul trebuie lasat in urma, chiar daca asta inseamna detasare de cei dragi, rupturi, despartiri si un drum nou. Oricum, bazele a ceea ce a fost se destrama si sunt necesare noi baze pentru ce va urma. Perioada aceasta dificila este menita pentru a forta omul sa caute raspunsuri in interiorul sau. Toata harta relatiei cu sine si a relatiilor cu ceilalti va fi reevaluata. Aceste influente astrale dureaza pana la luna noua de pe 22 aprilie.

Recomandari de practica:
Asane puternice, benefice pentru minte
Top 3 asane pentru control emotional
6 asane pentru eliberarea emotiilor dificile
Ce este mauna si de ce este foarte importanta in practica yoga
Tehnica japoneză care elimină stresul în 5 minute
Meditatia prin zambet si ras te ajuta sa fii sanatos si chiar sa intineresti

! Daca sunteti incepator, nu practicati yoga fara indrumarea unui instructor autorizat. Unele asane si respiratii pot avea efecte nedorite.

 

Comenteaza cu Facebook