Luna plina in Scorpion, 7 mai 2020, o sansa de evolutie spirituala Skip to main content
Luna plina in Scorpion, 7 mai 2020, o sansa de evolutie spirituala

Luna plina in Scorpion va avea loc pe 7 mai 2020, la 13:48, ora Romaniei. Creeaza nevoia de a plonja adanc in propriile sentimente, cat mai profund posibil. Sporeste dorinta de conectare emotionala solida, in aceasta perioada, in care esti fortat sa treci prin multe schimbari. Relatiile superficiale nu te mai multumesc, deoarece nu sunt suficient de purificatoare.

Zonele mai vulnerabile in aceasta perioada sunt: organele genitale, rectul, anusul, uretrele, glandele genitale, ovarele, prostata.

Aceasta luna noua este prima cu impact pozitiv si benefic din ultimele sase saptamani. Exercita o influenta vindecatoare, plina de compasiune si spiritualitate, datorita sextilului dintre Mercur si Neptun. Determina oamenii sa devina mai intelegatori, toleranti, empatici, sensibili. De asemenea, sporeste capacitatea de intelegere a propriilor emotii si, implicit, inteligenta emotionala. Astfel se vor putea gestiona mai bine conflictele emotionale interioare. Incepe sa descreasca efectele negative ale pandemiei cu coronavirus, iar viitorul apare in nuante mai luminoase si pline de speranta.

Sunt reduse riscurile de neintelegeri si certuri, iar armonia va fi predominanta. In ciuda unor usoare predispozitii catre anxietate, gandire polarizata sau confuzii. Creativitatea si imaginatia vor fi stimulate. Practica poate fi orientata catre sporirea intuitiei, deoarece atmosfera astrala este benefica pentru aceasta. Este un moment prielnic pentru sporirea nivelului de constientizare si intuitie. Energiile astrale incurajeaza cooperarea si iertarea.

Este recomandata acordarea constienta, la nivel vibrational, la tot ce te inconjoara. Abilitatile perceptive pot fi cultivate la un nivel superior, chiar abilitatile paranormale. Poti primi indicii sau informatii prin intermediul viselor, meditatiei, de la ghidul tau spiritual sau prin intalniri surprinzatoare.

Foloseste intuitia in comunicare. Relatiile vor avea de castigat in urma acestei influente spirituale. Cuvintele iti pot deveni blande si vindecatoare. Este o perioada buna pentru arta si pentru artisti, pentru vise lucide, meditatie, yoga si relaxare.

Recomandari de practica:

10 tehnici yoga pentru sporirea intuitiei
Asane care îți sporesc creativitatea
Asane care reduc hormonul stresului din organism
Nidra Yoga: Beneficii pentru minte, trup si spirit
De ce nu trebuie sa adormi la nidra yoga (sau in timpul relaxarii - Savasana)
Tehnici de meditatie care iti vor imbunatati practica
Mic ghid de meditatie pentru incepatori sau cum sa meditezi singur acasa

Comenteaza cu Facebook