Skip to main content
luna sangerie

Luna Sângerie din data de 16 mai este denumită și Super-luna și are intensitatea a 100 de luni pline, deci urmează zile intense, cu transformări radicale. Încep eliberarea, detașarea, curățarea karmei, dar poate deschide noi uși spre conflicte, nevoia de control și jocuri de putere.
Luna plină va atinge punctul culminant luni, pe 16 mai, la ora 07.13, ora României. Se va simți o nevoie acută de introspecție a celor mai profunde trăiri, sentimente și emoții. Acum, mai mult ca oricând, vom simți o chemare intense spre schimburi emoționale profunde, chiar dacă drumul nu va fi unul ușor și va fi nevoie să cream niște schimbări radicale în plan subtil. Nu ne mai satisfac deloc relațiile superficiale care vor ajunge la final, căutând, în schimb, schimb de energie autentică și emoții profunde.
Citește și: Karma yoga – calea acțiunii cu detașare către eliberare – prima parte (yogasat.ro)
În plan fizic, organele mai sensibile în această perioadă sunt organele genitale, rectul, uretra,
ovarele, prostate și osul pubian. Ca de obicei, intervențiile și investigațiile medicale sunt complet nerecomandate în aceste zile.
Din punct de vedere subtil, are loc o descărcare a subconștientului, emoțiile cele mai profunde vor izbucni în conștiința noastră, oricât de bine ar fi fost ele băgate sub preș. Super-luna este un moment de așa-zisă iluminare, în care tot ceea ce este trecător și superficial va dispărea, va fi aproape anulat de conștient, iar oamenii vor porni într-o căutare aproape dureroasă dar profundă a esenței. Toți nativii vor fi afectați de Luna Sângerie, în special Scorpionii care au acum marea șansă a unei purificări spirituale dacă vor înțelege să urmeze lumina lunii.
Evenimentul de pe 16 mai este aproape o sărbătoare cosmică, un ajutor divin extrem de
puternic pentru eliberarea karmei și întunericului. Efectele energetice ale lunii pline în Scorpion se vor simți foarte intens în următoarele patru săptămâni, iar acolo unde apar încercări este recomandată soluționarea lor, căci altfel se vor repeta la următoarea eclipsă totală de lună din 8 noiembrie 2022.
Citește și: Samadhi, calea spre eliberare – prima parte (yogasat.ro)
În aceste zile se va crea spațiu pentru transformări radicale și rapide, specifice Scorpionului,
indiferent dacă suntem sau nu pregătiți pentru ele. Tema acestor zile este evoluția și progresul personal, cu orice preț. Este destul de probabil ca majoritatea oamenilor să aibă revelații, conștientizări, “treziri” în această perioadă, ceea ce este posibil să creeze și tumult intern și emotional, însă la final se va simți o stare de eliberare.
Practica de lună plină
Având în vedere energia intensă a acestei luni pline, este recomandat ca practica de meditație să fie susținută cu consecvență și perseverență, pentru a beneficia la maximum de efectele super-lunii. Nu este nevoie de nici un ritual specific, nici de ieșirea din tipare sau forțarea practicii, este suficient să ne acordăm cu energia lunii și să lăsăm lumina ei să ne ghideze.

Mihaela Dragomir mihaeladragomir.ro/

- Yoga Instructor la MediYoga

- Founder la One Yoga Studio

Material susținut de
Image

Comenteaza cu Facebook