Doua eclipse de luna si soare, 16-17 iulie 2019. Este momentul sa crezi in valorile tale interioare. Skip to main content
Doua eclipse de luna si soare, 16-17 iulie 2019. Este momentul sa crezi in valorile tale interioare.

Doua eclipse au loc in noaptea de 16 spre 17 iulie. Eclipsa totala de soare in Rac si eclipsa partiala de luna in Capricorn. Zodiile cele mai influentate sunt chiar cele in care se petrec eclipsele. Impactul eclipselor este foarte puternic si se va face resimtit de toate semnele astrale.

Poti sa simti un puternic impuls de a fi util societatii si sa a cauti justificari in lumea exterioara. Poti subestima ce vrei de la tine si pentru tine. Timiditatea poate fi insotita de resentimente si de faptul ca ceilalti te pot ignora. Nu cauta aprobare din exterior. Nu te va ajuta sa scapi de indoieli si este daunatoare. Trebui sa crezi in valorile tale interioare.

Emotiile vor fi greu incercate si se recomanda discernamant si practici de linistire a mintii agitate. Tehnicile de respiratie, de calmare, pot fi benefice. Prima eclipsa, de soare, aduce un plus de agresivitate, iar a doua eclipsa poate lasa impresia ca rastoarna destine.

CITESTE 5 MANTRE PUTERNICE SI SEMNIFICATIA ACESTORA

Cele doua eclipse par o invitatie la echilibru interior si exterior, o armonizare a energiilor masculine si feminine, de tip yin si yang. Soarele semnifica masculinitate, luna feminitate. Pentru a avansa in practica yoga este necesar echilibrul. Prin efort sustinut, echilibrul vine de la sine. Precum spunea Einstein, pentru a-ti mentine echilibrul pe o bicicleta, trebuie sa continui sa pedalezi.

Este o perioada tulbure, cu Mercur retrograd, cand parca toate sunt nelalocul lor. Mercur este planeta mentalului si a comunicarii. Schimbarile din aceasta perioada pot fi dificile si incomode, dar necesare, ca un medicament neplacut. Eclipsa de luna vine ca o curatare terapeutica.

Momentul debutului eclipsei de luna este ora 20.00, cand energiile astrale sunt puternice si pot favoriza practica yoga si meditatia. Se recomanda mai multa grija la genunchi, incheieturi, coloana vertebrala, oase, tendoane si ligamente, piele, splina.

CITESTE MEDITATIA CU MANTRA OM – CUM SE PRATICA SI CE EFECTE ARE

Sunt preferabile incantatiile, mantrele si meditatia in locul asanelor. E foarte important sa ramai pe deplin constient in timpul eclipsei si sa-ti conservi energia. Perioada desfasurarii eclipselor nu este recomandabila pentru treburi lumesti. Textele yoga spun ca practica in timpul eclipsei, in special incantatiile, vor avea rezultate incredibile, cu efecte multiplicate de mii de ori ca intensitate si profunzime.

Poti repeta de 108 ori mantra favorita sau cea care simti ca ti se potriveste in acest moment. Poti incanta Om sau Pranava mantra, sunetul primordial, incercand sa pronunti Aum.

 

Comenteaza cu Facebook