Noaptea cea mai întunecată din An - Noaptea Renașterii | Yogasat - Cursuri Yoga Bucuresti Skip to main content
Noaptea cea mai întunecată din An - Noaptea Renașterii

În fiecare clipă suntem impregnați de diverse influențe de natură cosmică (sistem solar, stelar și alte structuri grandioase), umană și tehnologică. În acest articol vom analiza o influență de natură cosmică (sistem solar), numită de noi Luna Nouă, înainte de solstițiul de iarnă. Noaptea din acel moment este cea mai întunecată noapte din an, este o noapte plină de mister și magie. Această noapte pregătește un alt momentul magic – solstițiul de iarnă.

Acest moment este o ocazie anuală de renaștere profundă a Arhetipului Cunoașterii și Grației în ființa inițiatului care caută să parcurgă această noapte într-o stare de conștiență profundă. În această noapte este preferabil să practicăm meditația, rugăciunea. Sunt două momente importante în această noapte – momentul numit “Miezul nopții” și momentul numit ”Zorii Dimineții”. Miezul nopții este intervalul plasat imediat după ora 12 noaptea, iar momentul Zorii Dimineții este perioada care se așază imediat după ora 3 dimineața. Așa cum am precizat, este prilejul când ființa care dorește să facă un salt de conștiință poate să practice diverse metode de meditație și rugăciune.

În acele momente speciale Universul este mult mai dispus să iși reveleze misterul și magia; este ca și cum o ușă închisă care de obicei ne oferă realitatea de cealaltă parte numai prin gaura cheii, se deschide pe jumătate și putem privi Splendoarea de dincolo de ea. Inițiații spun că momentul de Ether este mult mai pregnant în acele clipe, iar conștiința noastră are șansa să intre în această fereastră de Ether, care este acum deschisă.

Să ne amintim basmul cu Prâslea cel voinic, care păzea merele de aur, și de Zmeul care venea întotdeauna în zorii dimineții (în jur de ora 3). Pentru oamenii neantrenați, aceste momente sunt însoțite de o somnolență profundă; este, de fapt, impactul Etherului asupra unei conștiințe neantrenate.

Pentru a putea să fim cât mai conștienți este foarte bine să creăm un ambient propice meditației, o încăpere curată, de preferința, în această situație, cât mai întunecată; se poate folosi chiar o cameră obscură.

De asemenea, anumite mirosuri ne pot fi de mare folos; Kigam a creat un ulei special pentru acest moment din an, numit Ulei Renaștere. Uleiul se poate pune în lampa de aromoterapie înainte de meditație sau se poate aplica pe diverse părți ale corpului (frunte, tâmple, baza  gâtului, ombilic, tălpile picioarelor). Sinergia de uleiuri de bază și uleiuri esențiale creată de Kigam ajută aspirantul să rămână cât mai conștient și mijlocește punerea în rezonanță cu Conștiința Etherului. Dupa cum v-ați obișnuit, uleiurile Kigam nu sunt doar un melanj de uleiuri care miros frumos, ci sunt sunt încărcate cu energiile și conștiințele specifice momentului. De asemenea, la nivel auditiv este de preferat să fie cât mai multă liniște (nu se pune nici un fel de muzică).

În acest moment de grație se produce o profundă renaștere a Arhetipului Lunei în ființa noastra, renaștere care vine cu o cunoaștere și grație miraculoasă. Această renaștere a arhetipului Lunar pregătește renașterea arhetipului Solar din momentul solstițiului de iarnă.

Trăirea conștientă a unui astfel de moment ne aduce o claritate a conștiinței cu mult peste media normală; vom remarca o stare profundă de alchimizare a evenimentelor care vin către noi. Situații care ni se păreau de netrecut sau care ne afectau negativ, vor fi intens alchimizate de Conștiința noastră, acum mai trează (mai impregnată de Ether); vom trăi stări de compasiune și înțelegere profundă a realității. Să nu uitam că Etherul este alchimizatorul absolut și este locul de unde vin toate energiile și conștiințele creației. De fapt, se va genera o energie de calitate superioară în ființa noastră, pe care noi putem să o investim, de preferință conștient, în acțiunile care urmează în existența noastră.

Etherul a căpătat diverse forme și nume de-a lungul timpului, în diverse religii. Este de știut că există multe forme de Ether până ajungem la Etherul Absolut. De fapt, acest arhetip al creației numit Ether este sursa tuturor lucrurilor.

Acest momentul de grație este în noaptea de 28 noiembrie 2016. Pentru informații suplimentare, trimiteți mail la office@kigam.eu     

Ulei ABRAMELIN

Uleiul Abramelin este un ulei biblic, care provine din Egiptul antic, folosit de marii preoți la investirea regilor și la ritualurile religioase. Uleiul Abramelin KIGAM - căruia i se mai spune și Ulei Exodus în biblie -  este recomandat pentru  ființele interesate să aprofundeze conștiența în acțiune. Activează Arhetipul Liderului Social, aduce în ființă o stare de 'Soare', adică o ființă care emite lumina ca un Soare. Se recomandă folosirea lui în mod special în zona fruntii și în zona fontanelei, forța vitala pe toate nivelele ființei pe care o generează această sinergie de uleiuri este remarcabilă. De asemenea, se poate pune și în lămpi de aromoterapie.

Ulei Împământare

Susținându-ne să ne trăim viața conștient, centrați în principiile și energia vitală fundamentală, Gama Magica vă oferă Uleiul Împământare KIGAM. Ulei care amplifică energia telurică a ființei umane și care aduce un plus de vitalitate, sănătate și potența celulară. Acest ulei purifică și activează Arhetipul 'Lumea' în ființa umană, acest proces declanșează o acceptare profund conștientă a Lumii în asamblul ei. Uleiul Împământare KIGAM va susține în activarea și amplificarea în aura personală a energiei pământului, atât de necesară pentru acordarea fină a rezonanțelor personale cu energia sacră a Terrei. Se recomandă folosirea lui în zona gâtului, pieptului și a piciorelor în partea de jos.De asemenea se poate pune și în lămpi de aromoterapie.

Toate produsele conțin o piatră semiprețioasă și ele sunt încărcate cu conștiințele și energiile specifice scopului pentru care au fost create.

Pentru mai multe produse și detalii accesati www.kigam.eu

Comenteaza cu Facebook