Skip to main content
Perioada
Luni, 21 Iunie 2021 de la 16.00-21.30
Ziua Internațională Yoga 2021

Ziua Internațională Yoga se sărbătorește pe data de 21 iunie 2021 în Bucuresti cu un eveniment gratuit
Pe data de 21 iunie 2021 de la 16.00-21.30 se sărbătorește Ziua Internațională Yoga în Bucuresti cu un eveniment gratuit organizat de Didi A. Devapriya (centrul Morningstar) cu susținerea Ambasadei Indiei la Centrul Seeds for Happiness

Evenimentul aduce împreună un grup de instructori Yoga din tradiții diverse, pentru a onora și celebra bogația acestor practici, alături de oameni pasionați sau dornici să afle despre Yoga.
După un an în care au predominat cursurile online, aceasta este o oportunitate pentru comunitatea Yoga de a se reconecta, de a avea un schimb de experiențe valoros, despre diferite viziuni și tradiții în Yoga.

Evenimentul oferă o diversitate largă de practici Yoga, inclusiv sesiuni de Yoga Asana, cu instructori cunoscuți din București: Didi A. Devapriya va prezenta Bhakti Yoga; pentru a deschide inima cu muzică, mantra și dans, Carlos LAbatte va oferi o sesiune de Yoga of Presence; Mangaldharma Avisek cu Satyananda Yoga , Hitesh Bhatt va conduce o sesiune de pranayama; Breathe Well Irene Zaarour va oferi o sesiune de Ashtanga Yoga; și Adela Herea va introduce meditația transcendentală.

În plus, Angelica Mitrea va prezenta modul în care practicile care provin din Ayurveda pot susține o practică de yoga iar Angelica Marinescu va închide evenimentul cu un dans clasic indian interactiv, arătând semnificația spirituală a gesturilor sau mudra.

Va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri, numită; Yoga Perspectives unde instructori cu experiență în Yoga, filozofia Yoga și meditație, vor împărtăși călătoria lor personală și vor răspunde la întrebări, astfel încât participanții să primească o varietate de viziuni și experiențe personale.

Este o oportunitate unică pentru participanți să exploreze sfera largă a diferitelor tradiții ale yoga și să descopere practici care pot îmbunătăți viața de zi cu zi.

Infomații:
Didi Ananda Devapriya
https://cursuri-morningstar.ro/
+40 744 565 252
romania@amurtel.net

Comenteaza cu Facebook