Alexandra Constantin: „Yoga mi-a readus puterea personală.” Skip to main content
Alexandra Constantin: „Yoga mi-a readus puterea personală.”

Alexandra Constantin este artist plastic și instructor de hatha yoga. Aspirația față de yoga a apărut în urmă cu 7 ani și în timpul pandemiei s-a apucat într-un mod mult mai serios de practică. Yoga i-a schimbat percepția asupra corpului și modul în care se raportează la ea, ajutând-o să vadă lucrurile dintr-o perspectivă mai deschisă.

Alexandra practică yoga într-un mod holistic, îmbinând partea de posturi cu chantig, Kundalini  yoga și meditația.

„Numele meu este Alexandra Constantin sunt artist plastic și instructor de hatha yoga. Cursul l-am absolvit in cardul scolii Fitness Scandinavia în colaborare cu Indian Yoga Academy. 

Image
alexandra-constantin-instructor-yoga

Yoga pentru mine reprezintă  eliberarea in sine. Aspir la acest domeniu de mai bine de 7 ani practicând cu mai mulți profesori, iar serios m-am reapucat în timpul pandemiei atunci când mi-am dat seama că prin yoga m-a ajutat atât pe mine construind o relație mai buna cu mine, cât și in relațiile cu ceilalți. 

Yoga mi-a schimbat percepția asupra vieții și modul în care mă raportez la mine.  Am învățat sa pun limite oamenilor din jur și sa fiu sincera in relațiile pe care le am.

Am învățat să mă retrag din locurile în care nu sunt primită cu inima și să mă deschid către noi orizonturi. Yoga mi-a readus puterea personală.

În primul rând mie mi-a adus la suprafața tot ceea ce aveam de curățat pe dinăuntru, mi-a echilibrat greutatea corporală, subconștientul, echilibrul fizic și m-a ajutat să văd lucrurile dintr-o perspectiva mai deschisă. 

Image
alexandra-constantin-instructor-yoga

Totodată, yoga a scos la suprafața calități și defecte despre care nu eram conștientă că le am sau nu, poate doar bănuiam. 

Și nu in ultimul rând, yoga m-a reconectat cu mine fiind un timp pe care îl petrec în mod conștient in corpul meu, conectata la respirația mea și la toate posturile pe care le fac in timpul unei clase. 

Yoga ar aduce cu siguranța schimbări majore la nivel global ajutând astfel întreaga populație sa se elibereze de stresul acumulat din diferitele cerințe primite la munca sau în școală.

Image
alexandra-constantin-instructor-yoga

Practic yoga de câteva ori pe săptămâna și meditația zilnic. Practic meditația de tip mindfulness  și meditație personală cu mantra.

Practic yoga într-un mod holistic, îmbinând partea de posturi fizice cu partea de chanting mantre, meditație, Kundalini yoga etc.  

In momentul prezent îl urmez ca profesor și învățături pe Anand Mehrotra fondatorul Sattva Yoga Academy (India) .”

Material susținut de
Image

Comenteaza cu Facebook