Singura eclipsa totala de soare din 2019, de pe 2 iulie, dublata de Luna Noua in Rac, intuitie sporita si un nou nivel de constiinta Skip to main content
Singura eclipsa totala de soare din 2019, de pe 2 iulie, dublata de Luna Noua in Rac, intuitie sporita si un nou nivel de constiinta

Singura eclipsa totala de soare din anul 2019 are loc pe 2 iulie. Evenimentul astrologic are o importanta deosebita prin influenta majora pe care o determina. Cu atat mai mult cu cat eclipsa totala de soare coincide si cu Luna Noua. Este a 12-a eclipsa a acestui secol, iar efectele sale vor fi resimtite pe parcursul urmatoarelor 6 luni.

Eclipsa nu va fi vizibila decat in America de Sud, in Romania va putea fi vazuta Luna Noua, incepand cu ora 22.10. Energia solara ne va influenta pozitiv, ne va spori optimismul, bucuria, increderea si sentimentul de siguranta. De asemenea, planeta Uranus contribuie cu efecte benefice asupra casei, familiei, celor dragi si relatiilor. Conflictele se diminueaza si au sanse sporite de rezolvare pacifista.

CITESTE SURYA NAMASKAR – CE ESTE SI DE CE SE PRACTICA

Eclipsa de soare ne ofera ocazia de a armoniza intunericul si lumina din noi, de a integra si accepta partile si aspectele pe care le respingem, de a ne echilibra ca intreg. Acest proces reprezinta un pas catre un nou nivel de constiinta, un nivel de vindecare si de evolutie.

Luna Noua in Rac, semnul zodiacal al familiei, al emotiilor si al sensibilitatii, va evidentia legaturile noastre karmice, ajutandu-ne sa iertam si sa restabilim bune relatii cu cei apropiati. Este un moment in care trairile ne pot surprinde, prin profunzimea lor. Aceste emotii ne ajuta sa fim mai umani, mai empatici si plini de compasiune, mai pacifisti, buni si senini.

CITESTE CE ESTE SALUTUL LUNII – CHANDRA NAMASKAR

Profita de acest moment unic pentru a spori intensitatea practicii tale. Ai sansa de a diminua negativismul, de a-ti spori mult intuitia. Racul guverneaza feminitatea, digestia si sistemul digestiv. Alege asanele care iti stimuleaza organele abdominale, precum:

Marjaryasana

Adho Mukha Svanasana

Balasana

Setu Bandha Sarvangasana

De asemenea, se recomanda sa adaugi in suita ta de exercitii, salutul soarelui, Surya Namaskar, si salutul lunii, Chandra Namaskar.

“Daca meditezi in timpul desfasurarii eclipsei, e ca si cum ai medita timp de sase luni.” (Maharshi Amara)

 

! Daca sunteti incepator, nu practicati yoga fara indrumarea unui instructor autorizat. Unele asane si respiratii pot avea efecte nedorite.

Comenteaza cu Facebook