Luna noua in Varsator, 24 ianuarie 2020, primesti exact ce meriti, cu efect de bumerang Skip to main content
Luna noua in Varsator, 24 ianuarie 2020, primesti exact ce meriti, cu efect de bumerang

Luna noua in Varsator, de pe 24 ianuarie 2020, va avea loc la 23.48 p.m., ora Romaniei. Sensibilitatea este sporita, in aceasta perioada, la hormonii tiroidieni, gambe, glezne, muschii bratelor. Luna noua pune accentul pe nevoia de libertate emotionala. Sunt posibile crize, instabilitate emotionala si psihica. Este necesara eliberarea emotiilor negative precum frica, furie sau gelozie. Atentia se muta cu si mai multa focusare pe viitor si pe drumul inainte.

CITESTE Asane de practicat la inceput de an

Este prima luna noua a anului 2020 si atmosfera astrala este putin incomoda, deoarece implica tensiuni. Treburile lasate neterminate sau amanate e nevoie sa fie reluate si duse la bun sfarsit. Terenul trebuie curatat pentru plantarea noilor seminte ale viitorului. Marte in sextil cu Mercur infuzeaza motivatie in gandire. Fiecare va primi exact ce merita, rapid, cu efect de bumerang.

Poti resimti schimbari bruste de dispozitie, toane. Te poti astepta si de la ceilalti la un comportament imprevizibil si la situatii care se schimba brusc. Luna noua creeaza un climat in care se pot dezvolta anxietate si nesiguranta.

Influentele astrale nu ii vor influenta negativ pe cei care cultiva, prin practica personala, o minte focusata si emotii stabile. Acestia pot beneficia de energiile astrale pentru a actiona rapid, decisiv, pentru a schimba anumite situatii de viata in favoarea lor, atat pe plan personal, relational, cat si material sau social.

CITESTE Horoscop 2020 si asane pentru fiecare zodie

Soarele confera un plus de energie si incurajeaza spiritul de initiativa. Este o perioada excelenta pentru demararea unor noi proiecte. Succesul acestora poate fi cu atat mai mare cu cat vechile obiceiuri, credinte si comportamente sunt inlocuite cu modalitati noi si inventive.

Nevoia de libertate, puternic resimtita, poate conduce la impulsivitate, rebeliune, neintelegeri si certuri. Se recomanda flexibilitate in gandire, adaptabilitate sporita la schimbari si mult autocontrol. De asemenea, sunt de mare folos purificarea mintii si renuntarea la falsele drame.

Rapiditatea este termenul cheie. Pentru cei pregatiti, succesul poate veni peste noapte. Schimbarile bruste pot fi favorabile sau nefavorabile. Dar chiar si cele nefavorabile tot un progres rapid ascund. Desi acum este o perioada de criza, astrele aduc si un plus de rabdare, incredere si forta de decizie. Daca ambitiile sunt prea mari si irealiste, frustrarile vor fi pe masura. Prudenta, cumpatarea, intelepciunea sunt absolut necesare in aceasta perioada, care dureaza pana pe 9 februarie, cand va fi luna plina.

Recomandari de practica:
Asane care îți sporesc creativitatea
5 asane care sporesc concentrarea
3 asane pentru linistirea mintii

! Daca sunteti incepator, nu practicati yoga fara indrumarea unui instructor autorizat. Unele asane si respiratii pot avea efecte nedorite.

*In februarie 2020 se deschide Scoala de primavara Hatha Yoga Seva. Mai multe informatii gasesti aici, iar pentru inscrieri trimite mail la adresa hathayogaseva@gmail.com.

 

Comenteaza cu Facebook