Horoscop 2020 si asane pentru fiecare zodie Skip to main content
Horoscop 2020 si asane pentru fiecare zodie

Anul 2020 incepe sub semnul Fecioarei in Varsator. Se anunta un an interesant pentru toate zodiile. Fecioara este conservatoare, muncitoare si disciplinata, pe cand Varsatorul este aproape la polul opus, un aventurier boem si libertin.

2020 este anul in care omenirea incepe sa revina la valori morale, in care opozitiile se contopesc in armonie si echilibru. Se va resimti un ritm accelerat de transformare, atat la nivel individual, cat si planetar.

yoga 2020

BERBEC

Berbecii vor avea un an excelent. Nativii vor fi de-a dreptul binecuvantati cu sansa unei noi vieti. Situatia lor materiala va deveni solida. Agitatia, zbaterea, framantarile si tensiunile la care au fost supusi nativii in ultimii ani vor lua sfarsit. Se vor putea bucura de liniste si armonie. Vor putea culege roadele muncii lor si vor gusta succesul.

Gratia divina ii insoteste si vor avea energia de a straluci si de a duce la capat tot ce isi propun. Tot anul vor avea suprize minunate, oportunitati si oameni grozavi in jur. Spre sfarsitul anului, orice griji anterioare, legate de munca si castiguri, vor deveni istorie. Succesul ii va insoti in toate aspectele vietii, iar 2020 va deveni un an realmente memorabil pentru Berbeci, ca o punte de legatura intre un trecut care nu mai conteaza si un viitor cu adevarat luminos. Li se recomanda sa nu amane nimic, sa isi cultive intuitia si o disciplina zilnica riguroasa.

Asane recomandate Berbecului:

Virabhadrasana I, II si III, toate posturile luptatorului

Sirsasana

Surya Namaskar

TAUR

Taurii vor avea un an bun, plin de beneficii. Vor straluci la capitolul amoros si in relatii. Pe parcursul lui 2020, pot avea uneori senzatia de blocaj in munca, dar este doar o senzatie pe care nativii sunt sfatuiti sa o lase sa treaca. Lucrurile se vor aranja de la sine destul de rapid si usor. Septembrie le poate aduce intarzieri in proiecte care tin de munca sau colaborari, iar acesta perioada poate dura pana spre sfarsitul anului sau chiar inceputul anului urmator.

Li se recomanda sa isi pastreze luciditatea si claritatea mentala, sa lucreze cel mai mult in aceasta directie si sa cultive rabdarea. Jupiter le poate provoca diverse neplaceri legate de sanatate. Sunt sfatuiti sa aiba grija la regimul alimentar si sa evite excesele.

Asane recomandate Taurului:

Vrksasana

Sukhasana

Bitilasana

GEMENI

Gemenii incep noul an sub auspicii bune. Vor transa decizii concrete, clare, mai decisi ca niciodata. Vor face lumina acolo unde era confuzie. Se vor bucura de noroc, de sanatate si de succes in tot ceea ce intreprind. Au sansa calatoriilor in strainatate, a sporirii veniturilor si a gasirii armoniei parteneriale. Pot trai schimbari si surprize de proportii: o noua resedinta, o noua relatie sau casatorie. Spre sfarsitul anului, confuziile dispar si nativii inving ideatic si practic in conflictele in care au fost implicati.

Marte le poate da o doza de stres sau framantari, dar nimic realmente serios sau ingrijorator. In relatii, vor trai suisuri si coborasuri. Ego-ul va fi provocat destul de mult, li se vor pune la incercare rabdarea si calmul. Le poate fi amenintata reputatia. Saturn ii va impinge sa renunte la negativism si sa transforme anumite aspecte ale vietii lor (mod de actiune, directii de activitate). Li se recomanda atentie si autocontrol sporite. Grija multa la sanatate si evitarea suprasolicitarii.

Trei posturi recomandate Gemenilor:

Bhujangasana

Halasana

Ustrasana

RAC

Racii vor avea un an prosper, care debuteaza cu cateva ingrijorari legate de sanatate. 2020 le ofera succes in competitii si noi directii in care vor avea de castigat. Vor culege roadele muncii lor. Astrele le creeaza oportunitati excelente, care nu se materializeaza prin noroc, ci prin dedicare sustinuta. In afaceri, pot avea un succes imens si se vor bucura de stabilitate. Circumstante favorabile si in viata particulara, in sectorul relational.

Saturn retrograd, incepand cu 11 mai si pana pe 29 septembrie, le poate aduce obstacole acasa si la munca. Ceea ce se poate amana, sa se amane, succesul oricum se manifesta din plin si lucrurile se asaza armonios la timpul lor. Jupiter ii va ajuta sa depaseasca anumite probleme mai vechi de sanatate, mai ales digestive. Nativilor li se recomanda o agenda riguros planificata si disciplina, cat si echilibru in ceea ce fac.

Asane recomandate Racilor:

Ardha Chandrasana

Kapotasana

Uttanasana

LEU

Leii vor avea un an ale carui teme majore vor fi: onoarea, prestigiul si autoritatea. Vor avansa la locul de munca si in domeniile in care activeaza. Vor primi sprijinul partenerilor de viata si se vor bucura de relatii armonioase. Cei singuri au ocazia sa se casatoreasca. Norocul ii insoteste si le permite achizitii majore noi. Au sansa de a-si indeplini visele in acest an. Saturn le da forta de a depasi toate obstacolele si de a invinge.

Atentie la stres, recomandarea pentru ntici este de a nu lasa tensiunile sa-i afecteze. In caz contrar, viata de familie si propria sanatate pot avea de suferit. De asemenea, Leii sunt sfatuiti sa cultive mult rabdarea. Pot participa, cu deplina incredere si curaj, la orice concurs, competitie, pot sa-si asume orice proiect, rezultatele bune sunt aproape garantate.

Asane recomandate Leilor:

Urdhva Hastasana

Marjaryasana

Ustrasana

FECIOARA

Fecioarele se vor bucura de un an bun, in general. Le va spori prestanta, le vor creste veniturile si vor avea parte de noi experiente interesante. Planetele Mercur si Jupiter le asigura succesul in 2020, in munca, in afaceri si in cariera. Fecioarele isi pot face planuri indraznete de viitor. Soarele le va insufla puterea si energia necesare pentru a realiza ceea ce-si propun. Vor culege ani la randul, de acum incolo, beneficiile anului 2020.

Venus le poarta noroc, iar Saturn le favorizeaza diverse oportunitati. Vor avea o stare materiala excelenta. Relatia parteneriala va fi armonioasa si senina. Isi pot indeplini visul unei noi locuinte, pot avea un copil (sau inca un copil). Vor avea cateva suisuri si coborasuri in domeniul muncii, dar si acestea au un rost foarte bine stabilit. Intre mai si septembrie, pot aparea cateva ingrijorari legate de sanatate si cateva ganduri negre legate de relatia parteneriala sau mariaj. Spre finalul anului, toate acestea se vor rezolva. Recomandarea este la multa atentie la volan si nu numai, deoarece exista riscul unor accidente. Fecioarele sunt sfatuite sa aiba rabdare, sa-si dozeze intelept energia, sa se orienteze catre constientizare si interiorizare.

Asane recomandate Fecioarelor:

Viparita Karani

Savasana

Utthita Parsvakonasana

zodii

BALANTA

Balantele vor avea un an foarte bun, plin de fericire si prosperitate. Isi vor putea permite achizitii noi si vor petrece timp de calitate alaturi de cei dragi. Pot avea sansa castigului din mai multe surse. Saturn se va afla in centrul hartii lor astrologice si le va fi benefic, creand oportunitati si furnizandu-le multa energie. Incepand cu sfarsitul lui martie, Jupiter va intra in Capricorn si va oferi circumstantele unei reale fericiri. Retrogradarea lui Saturn, din mai si pana in septembrie, le va pune intr-o postura delicata respectul si demnitatea, dar situatia va fi depasita cu bine.

Nativii vor fi plini de entuziasm si forta. Isi vor manifesta un interes sporit pentru spiritualitate, chiar pot intreprinde calatorii in acest sens. Se vor simti capabili de noi planuri si proiecte. Li se recomanda sa pastreze toate aceste in sinea lor si sa nu dezvaluie prea multe. Sunt sfatuiti sa nu se grabeasca si sa nu ia decizii pripite, sa cultive intelepciunea si claritatea mentala, sa nu se lase furati de imboldul emotiilor.

Asane recomandate Balantelor:

Ardha Matsyendrasana

Virabhadrasana II

Utkata Konasana

SCORPION

Scorpionii au in acest an sansa succesului in munca. Se vor bucura de o stare destul de buna de sanatate. 2020 va avea un rol important in viata nativilor, pentru ca ii va ajuta sa se focuseze mai mult pe ceea ce isi doresc de multa vreme. Chiar daca stima de sine este buna, prea multa strica. Saturn ii poate face mai nerabdatori ca de obicei, iar asta nu ii ajuta prea mult sa-si atinga scopurile. Desi incep anul cu o stare buna, ingrijorarea lor pentru cei dragi si pentru viitorul lor sporeste. Incepand cu finalul lunii martie, isi vor putea canaliza mai mult energia in interior, iar asta le va crea circumstante favorabile in exterior.

De la jumatatea lunii mai, vor intampina brusc dificultati la locul de munca. Astrele le pot influenta negativ onoarea, reputatia si le pot crea probleme legate de familie si copii. De la sfarsitul lui iunie, lucrurile reintra in normal. Exista sanse mari de renovare a locuintei sau chiar de mutare. In aceasta perioada e posibil sa intervina diverse probleme de sanatate. Scorpionii vor fi ingrijorati si de starea de sanatate a partenerilor de viata sau a celor dragi. Scorpionii sunt sfatuiti sa cultive rabdarea si sa depuna eforturi sustinute, cu atentie sporita.

Asane recomandate Scorpionilor:

Mandukasana

Ardha Bhujangasana

Baddha Konasana

SAGETATOR

Sagetatorii vor avea un an benefic, prosper, in care se vor simti plini de energie. Venus se va afla in sectorul averii, iar aceasta le va influenta pozitiv situatia materiala. Nativii vor avea o noua cale de destin. In sectorul partenerial, nativii pot trai despartiri si amaraciune. Pe tot parcursul anului, vor avea liniste in familie si puternica stabilitate financiara. Din martie, personalitatea lor va suferi transformari. Ca urmare, reputatia lor va creste si se vor bucura de mai multa influenta. Starea de sanatate va fi buna, cu sanse scazute de boli.

In mai, pot pierde bani si pot trai discordie in familie. Nu este o perioada buna pentru tranzactii. Vor reusi sa depaseasca aceasta perioada si sa obtina succesul, ceea ce le va da treptat o mare satisfactie mentala. Tot ce au amanat urmeaza sa se materializeze. Sagetatorii pot face linistiti planuri de viitor, prin munca sustinuta pot reusi aproape orice scop isi propun. Sunt sfatuiti sa fie moderati si cumpatati.

Asane recomandate Sagetatorilor:

Utthita Trikonasana

Eka Pada Rajakapotasana

Ardha Matsyendrasana I

CAPRICORN

Capricornii vor continua sa aiba aceleasi probleme financiare si in 2020, chiar de la inceputul anului. Ceva mai favorizati sunt cei care au propria afacere. Marte le va da nativilor puterea sa se confrunte cu orice dificultati, in special cele interioare. 2020 debuteaza cu o incredere sporita in sine si in propriile forte. Prezenta lui Saturn in propriul semn astrologic va avea influente benefice si va crea circumstante favorabile. Nativii vor avea abilitati fizice imbunatatite, vor fi creativi si vor face noi planuri, se vor bucura de prestigiu si de relatii bune.

Ritmul in munca se va incetini in mai, cand Jupiter va fi retrograd. Capricornii se vor detasa de activitate lor pentru o vreme. In iunie, astrele le ofera sansa de a rezolva treburile ramase neterminate si de a obtine si mai multa incredere in sine si in planurile de viitor. Energia, la capacitate maxima, le revine in noiembrie, cand pot obtine locul de munca mult visat sau cariera dorita. Nativii sunt sfatuiti sa aiba grija de starea de sanatate. Pot intampina dureri osoase, articulare, ale coloanei vertebrale, cu risc de agravare.

Asane recomandate Caricornilor:

Baddha Virabhadrasana

Garudasana

Virasana

VARSATOR

Varsatorii vor avea un an financiar bun. Se pot bucura de mai mult succes in munca, pot obtine o slujba noua sau pot demara o noua afacere. Relatiile parteneriale si de familie vor fi armonioase. La inceputul anului, vor avea de facut plati mai mari ca de obicei si vor suferi de diverse afectiuni fizice, care ii vor slabi. Pot surveni dureri de cap si de gat. Dupa retrogradarea lui Saturn, in luna mai, aceste probleme se pot agrava.  In martie, nativii au ocazia sa se mute, insa aceasta decizie poate fi mai mult rea decat buna. Varsatorilor li se recomanda sa nu exagereze cu increderea in sine si in ceilalti.

In iunie, vor relua treburile neterminate si le vor duce la bun sfarsit. Pot beneficia de sprijinul rudelor. Totusi, tot in aceasta perioada sunt posibile dispute in cadrul familiei. Apele se mai limpezesc in septembrie, cand nativii se vor bucura de mai mult succes. De la sfarsitul lunii septembrie, problemele se diminueaza si se rezolva, iar Varsatorii redobandesc echilibrul.

Asane recomandate Varsatorilor:

Setu Bandha Sarvangasana

Dhanurasana

Salamba Sarvangasana

PESTI

Pestii se pot simti recompensati in 2020 si se vor bucura de circumstante favorabile. Vor avea succes in cariera si noi oportunitati. Vor avea succes garantat intr-o noua afacere. Pot fi promovati la locul de munca, unde sunt apreciati si sustinuti. Planetele Jupiter si Mercur le creeaza sansa unei noi relatii sau a casatoriei. Nativii singuri isi pot gasi perechea in acest an. 2020 debuteaza cu niste castiguri sporite, dar si cu cheltuieli pe masura, cat si cu anumite probleme de sanatate.

In martie, tranzitul lui Jupiter ii va influenta in mod benefic, atat material, cat si in privinta starii de sanatate. Incepand cu luna mai, castigurile se vor diminua, iar problemele de sanatate pot spori. Din septembrie, situatia financiara si la locul de munca se imbunatateste. Influenta astrala le poate crea confuzie Pestilor, inca de la inceputul anului. Sunt sfatuiti sa aiba foarte mare grija daca isi propun sa cumpere o masina sau o casa de la cunoscuti sau prieteni. Este posibil ca nativii sa calatoreasca in acest an in scopuri spirituale.

Asane recomandate Pestilor:

Matsyasana

Natarajasana

Ananda Balasana

 

! Daca sunteti incepator, nu practicati yoga fara indrumarea unui instructor autorizat. Unele asane si respiratii pot avea efecte nedorite.

 

Comenteaza cu Facebook